2010 is begonnen! - Reisverslag uit Georgetown, Guyana van Marijke Huybrechts - WaarBenJij.nu 2010 is begonnen! - Reisverslag uit Georgetown, Guyana van Marijke Huybrechts - WaarBenJij.nu

2010 is begonnen!

Door: Marijke

Blijf op de hoogte en volg Marijke

08 Januari 2010 | Guyana, Georgetown

2010 is begonnen. De overgang van oud op nieuw heb ik samen met een aantal VSO’ers gevierd in het fantastisch grote huis van Phillip. Phillip werkt voor de Amerikaanse ambassade als, rara…ambassadeur. Een belangrijke functie dus en daar hoort een groot huis en zelfs een butler bij (de butler is er enkel als er feestjes zijn, dus niet constant). En natuurlijk was er genoeg drank te verkrijgen om het nieuwe jaar te verwelkomen.

De eerste paar dagen van 2010 waren rustig en zonnig. Dus nog een beetje uitrusten aan het zwembad in de Pegasus, voor de drukte weer begint.
Deze week echter is alles weer op gang aan het komen. Nu nog voornamelijk administratie, wat mij doet dromen van een secretaresse om al dat werk voor mij te doen. Zodat ik mij kan bezig houden met het “echte” logopedische werk. Maar spijtig genoeg, het kan niet zijn… Dus heb ik mij bezig gehouden met workplans, cash flows, requests, etc. voor de eerste 3 maanden van 2010.
Volgende week beginnen de schoolbezoeken weer en zal ik ook stilletjes aan terug de regio’s gaan bezoeken. In februari beginnen de lessen die ik moet geven aan de nieuwe lichting Rehab Assistants. Dat zal ook weer veel voorbereiding vragen. Gelukkig moet ik dat niet alleen doen, Frieda en ik verdelen de lessen onder elkaar. En aangezien ik meer verschillende dingen te doen heb en aangezien ik “Head of Department van SLT” ben, gaat zij iets meer uren les geven dan mij. Gelukkig!

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zo veel nieuws te vertellen. Alleen dat ik iedereen nog maar eens de beste wensen wil geven voor 2010! Het zal een druk jaar worden voor mezelf en ik hoop er ook enorm van te genieten.

• 09 Januari 2010 - 11:15

Sylvie Hermans:

Hey Marijke

Ik wil je ook hier nog even het allerbeste voor 2010 wensen!
    Hoop dat je je daar nog steeds amuseert!

Groetjes!
    Sylvie